Eşini evi temizlemiyor diye dövdü

Olay, merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Huzurevileri Mahallesi 77029. Sokak Tunç Sitesi A Blok zemin katta oturan Dudu K. (53) ile eşi Mehmet K. (57), sabah kahvaltı yaptıktan sonra akrabaları ve temizlik yüzünd

Eşini evi temizlemiyor diye dövdü
Olay, merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Huzurevileri Mahallesi 77029. Sokak Tunç Sitesi A Blok zemin katta oturan Dudu K. (53) ile eşi Mehmet K. (57), sabah kahvaltı yaptıktan sonra akrabaları ve temizlik yüzünden tartışmaya başladı.
 
Mehmet K., "Sürekli senin akrabaların bize geliyor. Evi kirletiyorlar, sen de temizlik yapmıyorsun" diyerek eşine kızdı.
 
Mehmet K. daha sonrada evi temizlemeye başlarken, Dudu K. eşiyle tartışmaya devam etti. Mehmet K., evin temizliğini bitirdikten sonra eşiyle tartışmaya devam etti. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. 
 
Öfkesine hakim olamayan Mehmet K., kızının yanında eşinin kafasına sopa ile vurduktan sonra evden ayrıldı. Bunun üzerine kızları Mehtap K., 155’i arayarak annesinin babası tarafından darp edildiğini belirtti. 
 
Polis, eve geldiğinde kadının kafasının kanadığını görünce ambulansa haber verdi. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları kadını Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’ne götürdü. Acil servisten giriş yapan kadın, basın mensuplarını görünce eliyle kafasını tutarak gözyaşlarına boğuldu. Kadın, polise verdiği ilk ifadede eşinin sürekli kendisini akrabaları ve temizlik yüzünden dövdüğünü öne sürerek, "Ben evi temizliyorum ama eşim ev kirli diye beni dövüyor" dedi. Kadının hastanede tedavisi devam ederken, polis Mehmet K.’yı arıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem