Eşine "Kirli Havlu" dayağı davası

Trabzon'da evinin banyosunda duş aldıktan sonra kurulanacağı havlunun kirli olduğunu iddia ederek karısına fiziki şiddet uygulayan dayakçı koca hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.Olay Yeni Mahalle Semtinde 3 ay önce meydana geldi.

Eşine "Kirli Havlu" dayağı davası

Trabzon'da evinin banyosunda duş aldıktan sonra kurulanacağı havlunun kirli olduğunu iddia ederek karısına fiziki şiddet uygulayan dayakçı koca hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Olay Yeni Mahalle Semtinde 3 ay önce meydana geldi. Aşırı derecede alkol alan koca ikametine geldiğinde banyo yaptıktan sonra kurulanacağı havlunun kirli olduğunu iddia ederek eşine şiddet uygulayarak hastanelik etti.

Gece 23.30 sıralarında alkollü bir vaziyette evine gelen A. B. isimli koca, duş almak için banyoya girdi. Banyo yaptıktan sonra kurulanacağı havlunun kirli olduğunu görünce eşi M. B.'ye "neden bu havlu kirli" diye hesap sorarak bağırmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine kaçarak yatak odasına sığınan genç kadın kocasının yumrukları ve tekmeleri karşısında neye uğrayacağını şaşırdı. Aldığı yumruk darbeleriyle çığlıklar atmaya başlayan genç kadının çığlıklarını duyan komşuları 155 Polis imdat telefonunu arayarak ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri tarafından darp edilen gözü yaşlı kadın Trabzon Fatih Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Tedavisinin ardından kocası A. B.'den şikayetçi oldu. Cumhuriyet savcısı eşine şiddete uygulayan dayakçı koca A. B. hakkında TCK 86/2 maddesi gereği kasten yaralama ve tehdit iddiasıyla hakkında 1 yıl ile 3 yıl arasında hapis istemiyle dava açtı.

Dava önümüzdeki günlerde görülecek. ''Havlu neden kirli?'' diye eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle hakkında dava açılan A. B verdiği ifadesinde ise, "gece 23.30 sıralarında eve geldim. Duş almak için banyoya girdim. Yıkandıktan sonra kurulanmak için havluyu elime aldığımda kirli olduğunu gördüm. Eşim M.'ye bağırarak kızdım.

Yatak odasına gidip yatacağım sırada kirli havlu aklıma geldi. Eşime bu havlu niye kirli diye sordum. Tartıştık. Çok sinirlendiğim için sinirlerime hakim olamadım. Eşimden özür dilerim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem