Eşek kadar kadınım

Estetik yaptıran ünlüleri eleştirirken kendisi de silikon taktırınca magazincilerin diline düşen Berna Laçin isyan etti. "HESABINI VERECEĞİM" Laçin, "Eşek kadar kadınım. Canım ne istiyorsa onu yaparım. Hesabını mı vereceğim" dedi. Estetik olduğunu kimsede

Eşek kadar kadınım

Estetik yaptıran ünlüleri eleştirirken kendisi de silikon taktırınca magazincilerin diline düşen Berna Laçin isyan etti.

 "HESABINI VERECEĞİM"

 Laçin, "Eşek kadar kadınım. Canım ne istiyorsa onu yaparım. Hesabını mı vereceğim" dedi. Estetik olduğunu kimseden saklama gereği görmediğini belirten ünlü oyuncu sözlerine şöyle devam etti: "Ben her zaman söyledim. Bilinçsizce yapılan estetiklere karşıyım. Aysun Kayacı yıllarca dudaklarının estetik olmadığını söyledi. Biz daha sonra silikon olduğunu öğrendik. Oyunculuğumla ortada bir insanım."

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler