Erzurumlu Şehit Polisin Köyünde Yas

İstanbul Gaziosmanpaşa'daki saldırıda şehit olan Erzurumlu polis Mücahit Daştan'ın köyünde büyük bir üzüntü yaşanıyor. Haberin duyulmasının ardından köydeki evler Türk bayrakları ile donatılırken, teröre öfke yağdı. Tortum ilçesine bağlı Esendurak köyü, a

Erzurumlu Şehit Polisin Köyünde Yas

İstanbul Gaziosmanpaşa'daki saldırıda şehit olan Erzurumlu polis Mücahit Daştan'ın köyünde büyük bir üzüntü yaşanıyor. Haberin duyulmasının ardından köydeki evler Türk bayrakları ile donatılırken, teröre öfke yağdı.

 Tortum ilçesine bağlı Esendurak köyü, acı haberle sarsıldı. Baba Hayrettin Daştan ve anne Halime Daştan uçakla İstanbul'a giderken, şehidin köydeki yakınları gözyaşlarına boğuldu.

 Köydeki tüm evler Türk bayrakları ile donatılırken, şehit polisin yakınları terörün bitirilmesi için yetkilileri göreve çağırdı. Köy Muhtarı Saltuk Kobal, terör saldırılarının bir an önce son bulmasını isteyerek, teröristler için en ağır cezaların verilmesini istedi. Şehit polis memurunun evli olduğu ve 2 yaşında bir kız çocuğu olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler