Erzurum'da kar kaza getirdi

 Erzurum-Pasinler karayolu Paşapınarı mevkiinde kar yağışı, aşırı buzlanma ve tipi nedeniyle görüş mesafesinin 2 metreye kadar düşmesi sonucu 60 araç birbirine girdi.Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ekibi sevk edilirken,

Erzurum'da kar kaza getirdi

 

Erzurum-Pasinler karayolu Paşapınarı mevkiinde kar yağışı, aşırı buzlanma ve tipi nedeniyle görüş mesafesinin 2 metreye kadar düşmesi sonucu 60 araç birbirine girdi.

Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ekibi sevk edilirken, araçların içerisinde sıkışan yaralılar, yolda mahsur kalan diğer vatandaşların yardımıyla bulundukları yerden çıkartıldı.

Kazada yaralanan 8 kişi olay yerine gelen ambulanslarla, Aziziye Hastanesi ile Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yaklaşık 2 saat trafiğe kapatılan yol, Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü ekiplerinin tuzlama çalışmalarının ardından tekrar trafiğe açıldı.

Öte yandan, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Erzurum-Çat-Bingöl, Köprüköy-Hacıömer, Köprüköy-Karsu ile Karsu-Muş karayollarının trafiğe kapandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler