Erzincan'da feci kaza: 22 yaralı!

Yolcular bölgeye sevk edilen ambulanslar ile Erzincan Devlet Hastanesi ve Özel Neon Hastanesinde tedavi altına alınırken, kazada bacağı kopan otobüs sürücüsü Nazım Şahnaz’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.Kaza, gece 03.00 sıralarında Erzincan- Sivas Kara

Erzincan'da feci kaza: 22 yaralı!

Yolcular bölgeye sevk edilen ambulanslar ile Erzincan Devlet Hastanesi ve Özel Neon Hastanesinde tedavi altına alınırken, kazada bacağı kopan otobüs sürücüsü Nazım Şahnaz’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza, gece 03.00 sıralarında Erzincan- Sivas Karayolu'nun 51’nci kilometresinde Yıldırım Akbulut Kayak Tesisleri yakınlarında meydana geldi. Antalya’dan aldığı 33 yolcusu ile birlikte Iğdır’a gitmekte olan Nazım Şahnaz idaresindeki 76 AY 872 plakalı yolcu otobüsü, aynı istikamette seyir halinde bulunan Güngör Kul yönetimindeki 25 LN 735 plakalı boya maddesi yüklü TIR’a arkadan çarptı. Kazanın şiddeti ile otobüsün ilk iki sırası TIR’ın arkasına geçerken, otobüs içinde bulunan yolculardan 22’si çeşitli yerlerinden yaralandı. Kazanın duyulmasının ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralan yolcular ambulanslar ile hastanelere taşındı. Yaralı yolculardan 12’si Erzincan Devlet, 10’u Özel Neon Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada bacağı kopan otobüs sürücüsü Nazım Şahnaz’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazada yaralanan yolcular, otobüs şoförünün eğilerek bir şeyle uğraştığı esnada kazanın meydana geldiğini ifade ederken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler