Eruh'ta çatışma: 1 PKK'lı öldürüldü!

Çatışmanın sürdüğü bölgeye takviye askerler sevk edildi.Eruh'un Dağdöşü Köyü ile Mazıdağı Mevkii kırsalı arasında arazi arama ve tarama faaliyeti yürüten güvenlik göçleri bugün saat 14.00 sıralarında 20 kişi oldukları belirtilen ve iki gruba ayrılan PKK'l

Eruh'ta çatışma: 1 PKK'lı öldürüldü!

Çatışmanın sürdüğü bölgeye takviye askerler sevk edildi.

Eruh'un Dağdöşü Köyü ile Mazıdağı Mevkii kırsalı arasında arazi arama ve tarama faaliyeti yürüten güvenlik göçleri bugün saat 14.00 sıralarında 20 kişi oldukları belirtilen ve iki gruba ayrılan PKK'lılar ile sıcak temas sağladı.

Güvenlik güçlerinin 'teslim ol' çağrılarına PKK'lıların ateşle karşılık vermesi sonucu çatışma çıktı. Çatışmada ilk belirlemelere göre, 1 kadın PKK'lı ölü ele geçirildi.

Çatışmanın sürdüğü bölgeye Siirt 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı ile Eruh'taki Komando Tabur Komutanlığı'dan helikopterler ve karadan asker sevkedildi. Operasyona destek veren Kobra helikopterlerin de PKK'lıların bulunduğu alanları ateş altına aldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler