Eroin bağımlısı hırsızın feryadı!

Gaziantep’te motosiklet hırsızlığından yakalanan uyuşturucu bağımlısı Yakup D. (23), uyuşturucudan kurtulmak için destek istedi. Yaklaşık 9 yıldır eroin bağımlısı olduğunu belirten Yakup D., bu illet yüzünden ailesinden ayrı kaldığını belirterek, uyuşturu

Eroin bağımlısı hırsızın feryadı!

Gaziantep’te motosiklet hırsızlığından yakalanan uyuşturucu bağımlısı Yakup D. (23), uyuşturucudan kurtulmak için destek istedi. Yaklaşık 9 yıldır eroin bağımlısı olduğunu belirten Yakup D., bu illet yüzünden ailesinden ayrı kaldığını belirterek, uyuşturucudan kurtulmak için Başbakan’dan yardım istedi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yıldırım Ekipler Amirliği görevlileri, Kocaoğlan Mahallesi Kabasakal Paşa Parkı içerisinde şahıslar üzerinde yaptıkları denetim ve kontroller esnasında, Yakup D. (23) ve Şükrü U. (24) isimli şahısları çalıntı motosikletle yakaladı. 2 motosiklet çaldıkları belirlenen şahıslar gözaltına alındı. Uyuşturucu bağımlısı Yakup D.’nin üzerinde yapılan aramalarda 1.90 gram eroin maddesi ele geçirildi.

Emniyet çıkışında uyuşturucudan kurtulmak istediğini ifade eden Yakup D., “Ben bu uyuşturucudan kurtulmak istiyorum Sayın Başbakanım. Uyuşturucu içenlere yardımcı ol Sayın Başbakanım, senden bunu istiyoruz. Bizi bu illetten kurtar Başbakanım. 9 senedir uyuşturucu kullanıyorum. Bunun yüzünden ailemden ayrıldım. Bunun yüzünden çocuklarımı terk ettim. Bir tane kızım var. Kızımın yanında olmayı isterim. Bu uyuşturucudan kurtulmayı istiyorum.” şeklinde yardım istedi. Emniyetteki ifadeleri tamamlanan şüpheli şahıslar adliyeye sevk edildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem