Ergenekon'da gerekçeli karar açıklandı!

Ergenekon davasının gerekçeli kararında, “Bugüne kadar yasama ve yürütmeye karşı işlenen suçlar cezasız kaldı. Ergenekon özellikle Ecevit, Gül ve Erdoğan hükümetlerini hedef aldı" denildi.Ergenekon davasında gerekçeli karar açıklandı. 16 bin 600 sayfalık

Ergenekon'da gerekçeli karar açıklandı!

Ergenekon davasının gerekçeli kararında, “Bugüne kadar yasama ve yürütmeye karşı işlenen suçlar cezasız kaldı. Ergenekon özellikle Ecevit, Gül ve Erdoğan hükümetlerini hedef aldı" denildi.

Ergenekon davasında gerekçeli karar açıklandı. 16 bin 600 sayfalık gerekçeli kararda, “Ergenekon Terör Örgütünün varlığı tespit edilmiştir” denildi. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından yaklaşık 8 ayda hazırlanan gerekçeli karar UYAP’a kaydedilmesinin ardından taraf avukatlarına ve basın mensuplarına CD ortamında dağıtılmaya başlandı. 3 kitap halinde hazırlanan gerekçeli kararda mahkeme Sarıkız, Ayışığı gibi darbe planları ile hükümetin men edilmek istendiğini belirtti. “Bugüne kadar yasama ve yürütmeye karşı işlenen suçlar cezasız kaldı” ifadelerine yer verilen gerekçeli kararda, “Ergenekon özellikle Ecevit, Gül ve Erdoğan hükümetlerini hedef aldı" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem