Ergenekon da yeni gelişme!

Aydınlık Gazetesi sahibi Mehmet Sabuncu, bir emekli savcı ve bir emekli askerin aralarında bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı.İstanbul'da, Ergenekon soruşturması kapsamında Aydınlık gazetesinin sahibi ve Genel Müdürü Mehmet Sabuncu'nun evinde arama yapılıy

Ergenekon da yeni gelişme!

Aydınlık Gazetesi sahibi Mehmet Sabuncu, bir emekli savcı ve bir emekli askerin aralarında bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'da, Ergenekon soruşturması kapsamında Aydınlık gazetesinin sahibi ve Genel Müdürü Mehmet Sabuncu'nun evinde arama yapılıyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ergenekon soruşturması kapsamında sabah saatlerinde operasyon başlattı. Operasyon kapsamında Aydınlık gazetesinin sahibi ve Genel Müdürü Mehmet Sabuncu'nun evi de aranıyor. Aramayı protesto etmek isteyen birkaç kişi de aramanın yapıldığı Öz İş Apartmanı önüne geldi. Ellerine Aydınlık gazetelerini alanlar, aramaya tepki gösterdi.

Arama yapıldığı haberini alan İşçi Partisi İstanbul İl Başkanı Osman Bilge Kuruca da Sabuncu'nun evine geldi. Aramalara katılan avukatla görüştüğünü aktaran Kuruca, avukatın kendisine Ergenekon üyeliği şeklinde bir suçlama sebebiyle arama yapıldığı bilgisini verdiğini söyledi. Kuruca, operasyondan dolayı hükümete tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem