Erdoğan;"Ülkeyi terk etsinler"!

Başbakan Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri ziyareti öncesinde havalimanında önemli değerlendirmelerde bulundu.Başbakan Erdoğan, gündemdeki tartışmalarla ilgili olarak şunları söyledi: "İmralı'daki görüşme bitmedi, devam ediyor. BDP heyetine ne telkin ede

Erdoğan;"Ülkeyi terk etsinler"!

Başbakan Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri ziyareti öncesinde havalimanında önemli değerlendirmelerde bulundu.

Başbakan Erdoğan, gündemdeki tartışmalarla ilgili olarak şunları söyledi:
 
"İmralı'daki görüşme bitmedi, devam ediyor. BDP heyetine ne telkin eder bilemiyorum, bunu beklemek lazım. BDP heyeti döndükten sonra verilen mesajları değerlendireceğiz. Bizim öncelikli isteğimiz terör örgütü mensuplarının ülkeyi terk etmesidir. 
 
Son 2.5 yıldır AB ile yeni fasıl açılmadı. Fransa'da yaşanan değişimin ardından Almanya'da da bize bakışta değişiklikler görülüyor. Merkel'in açıklamalarından da anladığımız kadarıyla İrlanda dönem başkanlığından itibaren bir ilerleme olacaktır diye düşünüyoruz. 
 
Köprü ve otoyol ihalesini rakamı küçük bulduğumuz için iptal ettik. Beklediğimiz rakam bunun çok çok fevkinde. Bizim en alt olarak belirlediğimiz rakamın bile çok altında. Özelleştirmede başka adımlar var, bunlardan biri de halka açmaktır. Belki belli bir oranı da halka açabiliriz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler