Erdoğan:"Sabrımızın bir sınırı var"

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin ilk milli ana muharebe tankı ''Altay''ın tanıtıldığı törende yaptığı konuşmada, herhangi bir komşu ülkeye yada bir ülke için hasmane tutum içinde olmadıklarını belirtti."Biz, barışın, istikrarın, huzur ve güven

Erdoğan:"Sabrımızın bir sınırı var"

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin ilk milli ana muharebe tankı ''Altay''ın tanıtıldığı törende yaptığı konuşmada, herhangi bir komşu ülkeye yada bir ülke için hasmane tutum içinde olmadıklarını belirtti.

"Biz, barışın, istikrarın, huzur ve güven ortamının, sadece bir ülke için değil, tüm bölge için hayati derecede önemli olduğuna inanıyoruz. Kendimiz için istediğimizi ayrım yapmadan bölge ülkeleri için de istiyor ve arzuluyoruz" diyen Başbakan Erdoğan, şöyle devam etti:

"Ancak bizim iyi niyetimizi, bizim sağduyulu, sabırlı yaklaşımlarımızı hiç kimse pasiflik olarak, çekingenlik olarak algılamasın. Herkes, her ülke bilsin ki bizim de sabrımızın bir sınırı vardır. Elbette kurulan tuzakların farkındayız. Elbette, birilerinin bizi çekmek istediği bataklığa girmeyiz. Ama gerektiğinde, bütün imkanlarımızla, dünyanın en güçlü, en mücehhez ordularından biriyle, barış, güvenlik ve istikrar için gereken karşılığı vermekte bir an bile tereddüt etmeyiz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler