| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 06 Mart 2012 19:36 Güncellenme tarihi: 14 Nisan 2026 14:10

Erdoğanlı para bastılar

Her fırsatta hükümet ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan karşıtı yazı ve manşetleriyle dikkatleri üzerine çeken Sözcü gazetesi, bu defa TL'nin simgesi üzerinden benzer eleştirilerini sürdürdü.TL SEMBOLÜ İÇİN YARIŞMA AÇILMIŞTI Türk Lirası'nın itibarının ve bi

Her fırsatta hükümet ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan karşıtı yazı ve manşetleriyle dikkatleri üzerine çeken Sözcü gazetesi, bu defa TL'nin simgesi üzerinden benzer eleştirilerini sürdürdü.

TL SEMBOLÜ İÇİN YARIŞMA AÇILMIŞTI
Türk Lirası'nın itibarının ve bilinirliğinin artırılması amacıyla hazırlanan proje kapsamında TL için sembol yarışması hazırlanmıştı.

SÖZCÜ ERDOĞAN'LI PARA BASTI
Yarışma sonrası birinci seçilen tasarımın Ermeni para birimi Dram'a olan benzerliği eleştirilere konu olurken, 1.3 milyar banknot yakılarak imha edilecek. Bunun maliyetinin ise 100 milyon TL olduğunu iddia eden Sözcü gazetesi Erdoğan'lı para bastı.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!