"Erdoğan’ı sevin ama ‘Tayyipçi’ olmayın"

Arınç, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) Manisa’daki yeni şubesinin açılış töreninde konuştu. Arınç konuşmasında ‘17 Aralık Operasyonu’nun ardından Ak Parti’de yaşanan istifalara değindi. İstifa eden hiçbir partili için “kötü” diyemeyec

"Erdoğan’ı sevin ama ‘Tayyipçi’ olmayın"

Arınç, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) Manisa’daki yeni şubesinin açılış töreninde konuştu. Arınç konuşmasında ‘17 Aralık Operasyonu’nun ardından Ak Parti’de yaşanan istifalara değindi. İstifa eden hiçbir partili için “kötü” diyemeyeceğini ifade eden Arınç,  “Şimdi ‘Oh olsun iyi ki gittiler’ dersem kendime saygısızlık etmiş olurum. Üzülmemek elde değil” diye konuştu. Ancak sadakat olsun diye kötülüklere göz yumulamayacağını, yanlışlara “evet” denilemeyeceğini ifade eden Arınç “Tecrübemle söylüyorum bizim de canımızın çok sıkıldığı zamanlar olmuştur. Bizim de ‘yeter artık’ dediğimiz zamanlar olmuştur” diye konuştu.

Arınç, bir şeylerin sonuna cı ve cu eklerinin getirilmesinin de yanlış olduğuna dikkat çekti. Arınç, “Biri hakkında iyi olduğunu düşünürsünüz ama hiçbir zaman kötü olduğunu esas almazsınız. ‘Komşularınla iyi geçin ama aradaki duvarları kaldırma’ diyor bir söz.‘Ben filancıyım’ bunları konuşmak doğru değil. Tayyip Erdoğan’ı sevebilirsiniz. Tavsiye ederim; Tayyipçi olmayınız. Sonu cici, cucu bitenlerden olmayınız” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem