Erdoğan'ı Budapeşte'de protesto ettiler

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan ziyaretini sürdürürken Budapeşte'de bir grup Esad yanlısı Suriyeli tarafından protesto edildi. Başbakan Erdoğan resmi ziyaret için bulunduğu Macaristan'da bugün Budapeşte'deki Elte Üniversitesi'ne konuşma yapmak

Erdoğan'ı Budapeşte'de protesto ettiler

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan ziyaretini sürdürürken Budapeşte'de bir grup Esad yanlısı Suriyeli tarafından protesto edildi.
 
Başbakan Erdoğan resmi ziyaret için bulunduğu Macaristan'da bugün Budapeşte'deki Elte Üniversitesi'ne konuşma yapmak için geldi. Erdoğan, üniversiteye girişinde Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad yanlısı oldukları belirtilen bir grup tarafından protesto edildi. Hemen önlem alan güvenlik güçleri protestocuları Erdoğan'a yaklaştırmadı.
 
Erdoğan, Elte Üniversitesi'nde öğretim üyeleri ve öğrencilere hitap ettikten sonra Bratislava'ya hareket edecek.
 
SÜRPRİZ İSİM ERDOĞAN'I DİNLEMEYE GELDİ
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki ELTE Üniversitesi'nde yaptığı konuşmayı dinlemeye gelenler arasında sürpriz bir isim de vardı.
 
Başbakan Erdoğan'ın yapacağı konuşma öncesi salondaki yerini alan İsrail'in Budapeşte Büyükelçisi Ilan Mor, Türkiye'ye sıcak mesajlar verdi. İsrailli elçi Ankara-Tel Aviv arasında son dönemde gerilen ilişkiler konusunda, "Biz Türkiye ile düşman değiliz. Diplomatik ilişkilerimiz devam ediyor. Geçmişte güzel günlerimiz oldu. Türk halkına saygı duyuyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem