Erdoğan'ı ağlatan o resim!

Adnan Menderes'e olan büyük sevgisi ile bilinen Erdoğan bir fotoğrafa ne zaman baksa ağladığını söyledi.  Başbakan Tayyip Erdoğan'ın, 27 Mayıs 1960 darbesinin ardından cuntacılar tarafından idam edilen Adnan Menderes'e gösterdiği ilgi biliniyor. Erdoğan'ı

Erdoğan'ı ağlatan o resim!

Adnan Menderes'e olan büyük sevgisi ile bilinen Erdoğan bir fotoğrafa ne zaman baksa ağladığını söyledi. 

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın, 27 Mayıs 1960 darbesinin ardından cuntacılar tarafından idam edilen Adnan Menderes'e gösterdiği ilgi biliniyor.

Erdoğan'ın, İmralı'da idama giderken beyaz kefen giydirilmiş şekilde arkadan çekilmiş olan fotoğrafı her gördüğünde gözlerinin yaşardığı ortaya çıktı.

Önceki akşam AK Parti Genel Merkezi'nde kokteyl gerçekleştirildi. Başbakan Erdoğan, AK Parti Seçim Beyannamesi'ni kamuoyuna açıkladıktan sonra konuklarına kokteyl verdi ve davetlilerle ayrı ayrı ilgilenerek fotoğraf çektirdi. Bu arada Zaman'ın Başbakanlık muhabiri Erdal Şen de son kitabı "Yassıada'nın Sessiz Tanıkları"nı Erdoğan'a hediye etti.

Erdoğan kitabı ayaküstü incelerken, kapak fotoğrafına odaklandı. Duygulanan Erdoğan, fotoğrafı göstererek, "Bu resim var ya, her baktığımda beni ağlatır." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem