Erdoğan'dan toplu ulaşım müjdesi

 şte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Başbakan Erdoğan, Cilvegözü Sınır Kapısı'ndaki patlama nedeniyle 3'ü Türk, 11'i Suriyeli toplam 14 kişinin yaşamını yitirdiğini belirterek, ''İlgili birimlerimiz detaylı incelemelerini sürdürüyorlar. O

Erdoğan'dan toplu ulaşım müjdesi

 

şte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:
 
Başbakan Erdoğan, Cilvegözü Sınır Kapısı'ndaki patlama nedeniyle 3'ü Türk, 11'i Suriyeli toplam 14 kişinin yaşamını yitirdiğini belirterek, ''İlgili birimlerimiz detaylı incelemelerini sürdürüyorlar. Olayın mahiyeti ortaya çıktığında arkadaşlarımız gerekli açıklamayı yapacaktır'' dedi.
 
Erdoğan, ABD Büyükelçiliği önünde saldırıyı gerçekleştiren canlı bombanın Avrupa ülkelerinden Türkiye'ye geldiğini hatırlatarak, ''Bu muhabbet nedir? Avrupa ülkeleri ile teröristler arasındaki bu muhabbet nedir? Bu muhabbet daha ne kadar devam edecek?'' diye sordu.
 
TAHAMMÜLÜMÜZ KALMADI
 
Erdoğan, Avrupa Birliği ile ilişkilere değinerek, ''Ne 54 yıldır sudan bahanelerle kapıda bekletilmeye ne de teröre gösterilen müsamahaya hiç tahammülümüz kalmamıştır'' dedi.
 
BAŞBAKAN ERDOĞAN MÜJDEYİ VERDİ
 
Vazife malulü olanların aileleri toplu ulaşımdan ücretsiz olarak yararlanacak.
 
Tüm Türkiye'de 65 yaş üstüne ücretsiz seyahat hakkı geliyor.
 
Erdoğan, ''Vazife malullüğü kapsamında şehit olanların çocukları ile anne-babaları, asayiş ve güvenlik hizmetlerinin yerine getirilmesi sırasında gazi olanların, harp malullerinin, vazife malullerin, muharip gazilerin çocukları ve anne babaları da toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanacaklardır''
 
Erdoğan, engellilerin, devlet demiryolları ve deniz yollarının şehir içi ve şehirler arası hatları ile belediyelerin şehir içi toplu taşıma araçlarında ücretsiz seyahat yapabileceklerini belirterek, ''Buraya bir farklılık daha getiriyoruz, ağır engelli kardeşlerimizin yanında bir de refakatçi bu hizmetlerden istifade edecek'' dedi.
 
Erdoğan, ''65 yaş üstü vatandaşlarımız, devlet demir yollarının şehir içi hatlarında, deniz yollarının şehir içi hatlarında, belediyelerin şehir içi toplu taşıma araçlarında Türkiye genelinde ücretsiz seyahat edecekler. 65 yaş üstü vatandaşlar ayrıca demir ve deniz yolları dış hatlarında ise yüzde 50 indirimle seyahat edecekler'' dedi.
 
ÖĞRETMEN ATAMALARI
 
Başbakan Erdoğan, ''Öğretmen yetiştiren yüksek öğretim kurumlarından mezun olan ve 2012'deki engelli sınavına giren adaylar arasından engel durumları ve alanları uygun olanların öğretmen olarak atamalarını gerçekleştireceğiz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler