Erdoğan'dan Rusya'ya jet cevap!

 Başbakan Erdoğan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un yaptığı açıklamaları eleştirdi.Erdoğan, Lavrov'un 'Suriye 'nin Türk jetini düşürmesi provokasyon veya planlı bir eylem olarak görülmemelidir' sözlerini eleştirdi."Suriye'nin ağzıyla konuşuyorlar"E

Erdoğan'dan  Rusya'ya jet cevap!

 

Başbakan Erdoğan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un yaptığı açıklamaları eleştirdi.

Erdoğan, Lavrov'un 'Suriye 'nin Türk jetini düşürmesi provokasyon veya planlı bir eylem olarak görülmemelidir' sözlerini eleştirdi.

"Suriye'nin ağzıyla konuşuyorlar"

Erdoğan: 'Belliki Rusya, Suriye'den aldığı bilgiler doğrultusunda onun ağzıyla böyle konuşuyor. Ama bizim elimizde bulunan bilgiler bunun planlı bir saldırı olduğunu gösteriyor' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , Suriye'nin, Türk askeri uçağını düşürmesine ilişkin, ''NATO'nun tavrından doğrusu memnunuz. 28 ittifak üyesi, Suriye'yi şiddetle kınamışlardır ve saldırının kabul edilemeyeceği vurgulanmıştır. NATO'nun bu noktada da ayrılmaz bir bütün olarak süreci değerlendireceğini ve takip edeceğini de ortaya koymuşlardır'' dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler