Erdoğan'dan Mısır'a Tarihi Ziyaret

Başbakan Erdoğan'ın, Kahire'ye İstanbul'dan saat 10.30'da hareket etmesi bekleniyor.Kahire Havaalanı'nda Başbakan Hişam Kandil tarafından devlet töreniyle karşılanacak Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ile baş başa görüşecek. Kahire Üniversitesi

Erdoğan'dan Mısır'a Tarihi Ziyaret

Başbakan Erdoğan'ın, Kahire'ye İstanbul'dan saat 10.30'da hareket etmesi bekleniyor.

Kahire Havaalanı'nda Başbakan Hişam Kandil tarafından devlet töreniyle karşılanacak Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ile baş başa görüşecek.
 
Kahire Üniversitesi'nde konuşma yapacak Erdoğan, Türkiye-Mısır Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Toplantısı'nın ardından Mısır Başbakanı Kandil ile ortak basın toplantısı düzenleyecek.
 
Genel Sekreterle Görüşme
 
Arap Birliği, Genel Sekreter Nebil el-Arabi'nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Kahire'de bir araya geleceğini ve görüşmede İsrail'in son saldırısı ile Suriye'deki gelişmelerin ele alınacağını açıkladı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem