Erdoğan'dan Kırca'ya sert sözler

"İstanbul Türk halkı tarafından ele geçirilmiş durumda." diyen Levent Kırca'ya Başbakan Erdoğan'dan sert sözlerle yüklendi. Londra'da "Ben Londra'ya İşçi Partisi'nin düzenlediği organizasyonla yarın akşam oyun oynamaya geldim. Geldiğimde dün gece duydum k

Erdoğan'dan Kırca'ya  sert sözler
"İstanbul Türk halkı tarafından ele geçirilmiş durumda." diyen Levent Kırca'ya Başbakan Erdoğan'dan sert sözlerle yüklendi.
 
Londra'da "Ben Londra'ya İşçi Partisi'nin düzenlediği organizasyonla yarın akşam oyun oynamaya geldim. Geldiğimde dün gece duydum ki Türkiye'de Türk halkı ayaklanmış. Cumhuriyet için Atatürk için Türk halkı ayaklanmış durumda. Şu anda az önce yönettiğim Ulusal Kanal'dan edindiğim bilgilere göre İstanbul Türk halkı tarafından ele geçirilmiş durumda. İstanbul'da sadece Atatürkçüler ve cumhuriyetçiler var." diyen Levent Kırca'nın bu sözleri bugün Başbakan Erdoğan'ın da gündemindeydi. Başbakan Erdoğan parti grubunda Kırca'nın sözlerini değerlendirdi. 
 
"SÖZDE SANATÇI İÇİN HUKUKİ ADIMLARI ATACAĞIZ"
 
Başbakan "Çıkmış bir sanatçı almış eline megafonu,Londra'da İstanbul'un kurtarıldığından bahsediyor. Bunu diyen sözde sanatçı. Onun için de hukuki adımları atacağız. Almış eline megafonu sanatını yapıyor. Bunun hesabını vermek zorunda. Millet iradesi ucuz değil. Bu ülkede siyaset yapmak isteyenler partilerini kurup milletin huzuruna çıkarlar. Masum gerekçelerin arkasına sığınıp suç işleyenler asla cezasız kalmayacak. Millet bize iktidar yolu açtı." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem