Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu’na “hodri meydan”

Başbakan Erdoğan, AK Parti seçimlerden birinci çıkmazsa genel başkanlığı bırakacağını söyledi. Kılıçdaroğlu’na seslenen Erdoğan, “Ben bırakmaya hazırım, sen de bırakmaya hazır mısın?” diye sordu.Edirne’de halka hitap eden Başbakan Erdoğan, AK Parti seçiml

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu’na “hodri meydan”

Başbakan Erdoğan, AK Parti seçimlerden birinci çıkmazsa genel başkanlığı bırakacağını söyledi. Kılıçdaroğlu’na seslenen Erdoğan, “Ben bırakmaya hazırım, sen de bırakmaya hazır mısın?” diye sordu.

Edirne’de halka hitap eden Başbakan Erdoğan, AK Parti seçimlerden birinci çıkmazsa genel başkanlığı bırakacağını söyledi ve aynı tavrı muhalefet partisi liderlerinin de göstermesini istedi. Erdoğan, “Ben bırakmaya hazırım, sen de bırakmaya hazır mısın? İnsanlara koltuklar şeref kazandırmaz, insanlar koltuklara şeref kazandırır” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu’nun mazotu 1,5 lira yapacağını söylediğini belirten Erdoğan, “Böyle vaatlerde bulunan partileri Türkiye çok gördü. ‘Mazotun fiyatını indireceğiz’ dediler, her aileye maaş bağlayacaklardı; hikaye. Yine uçuk vaatler. Şimdi bunlar nerede? Verdikleri eser var mı; yok. Sürekli atıyorlar. Hayatları bunun üzerine inşa edilmiş” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem