Erdoğan'dan Hatay değerlendirmesi

 Başbakan Erdoğan, Hatay'daki patlama ile ilgili konuştu Başbakan'ın açıklamasından satır başları: Aldığım son bilgilerde maalesef bu vahşette 20 civarında ölümüz ve 46 kadar da yaralı var. Bu yaralıların içerisinde çok fazla ağır yaralı var. Ben buradan

Erdoğan'dan Hatay değerlendirmesi

 

Başbakan Erdoğan, Hatay'daki patlama ile ilgili konuştu
 
Başbakan'ın açıklamasından satır başları:
 
Aldığım son bilgilerde maalesef bu vahşette 20 civarında ölümüz ve 46 kadar da yaralı var. Bu yaralıların içerisinde çok fazla ağır yaralı var. Ben buradan tüm Reyhanlı'daki kardeşlerimize seslenmek istiyorum.
 
Bu süreç hassas bir süreç ve bu ülkemizdeki özgürlük havasının teneffüs edilmesine olumlu bakamayanlar olabilir. Suriye sınırımızdaki bir ilimiz Hatay buradaki hassasiyetler içinde bu adımlar atılabilir. Suriye'deki sığınmacılar var oralarda yaşayan ve bunları hazmedemeyenler olabilir. Çok hassas olmamız gerekir diye düşünüyorum. Tüm kardeşlerimize Allah'ta şifalar diliyorum. İnşallah bu süreci aşacağız. Bakanlarımız Hatay'a hareket halindeler. Biz de süreci buradan takip edeceğiz. Arkadaşlarımız gerekli açıklamayı yapacaklar.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem