Erdoğan'dan Çiçek'e mektup

Başbakan Erdoğan, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'e gönderdiği mektupta "TBMM'ye karşı her türlü tavrın karşısındayım. Cezaların uygulanması konusunda desteğe hazırım. Tekrarlanmaması için her türlü tedbiri alacağız. Zeyid Aslan'ın ifadeleri asla tasvip edilemez
Erdoğan'dan Çiçek'e mektup

Başbakan Erdoğan, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'e gönderdiği mektupta "TBMM'ye karşı her türlü tavrın karşısındayım. Cezaların uygulanması konusunda desteğe hazırım. Tekrarlanmaması için her türlü tedbiri alacağız. Zeyid Aslan'ın ifadeleri asla tasvip edilemez" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.