Erdoğan'dan Baransuya cevap!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan grup toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Ben eli silahlı olandan korkmadım, Kasımpaşalı’dan mı korkacağım” diyor. Şunu unutma veya unutmayın. Ben Kasımpaşalı Tayyip olmaktan şeref duyarım. Kasımpaşa’dan çıkan or

Erdoğan'dan Baransuya cevap!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan grup toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Ben eli silahlı olandan korkmadım, Kasımpaşalı’dan mı korkacağım” diyor. Şunu unutma veya unutmayın. Ben Kasımpaşalı Tayyip olmaktan şeref duyarım. Kasımpaşa’dan çıkan oranın bir evladı olarak, tüm halkımın da bizi oralara getirmesinden dolayı, milletime hizmet etmekten onur duyarım. Eğer bu ülke yüzde 50 bize oyunu verdiyse, ondan sen gocun. Herhalde bu yüzde 50’den daha akıllı değilsin. Kendinizi kontrolden geçirin. Bu ancak adaletle olur. Bu ancak dürüstlükle olur. Biz bunu yaptık, yapıyoruz. Ama kendi kendinize sorun biz ne yaptık? Kusura bakmasınlar beyler. Bizim istikametimizi her zaman millet çizdi. Bunlar gibi, bunların taşeron fikirlerini alacak değiliz. Biz devlet millet kaynaşmasını sağlamaya çalışıyoruz. Bunlar da terör örgütünün düşman devlet algısı için çanak tutuyorlar." 

OLAYIN GEÇMİŞİ 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Uludere'de yaşamını yitiren 35 vatandaş için yaptığı açıklamada Mehmet Baransu hakkında şunları söylemişti: MİT'in son anda istihbarat yoktudr, bilgi 9-10 gün önce verilmişti. Bunu yazan köşeyazarı görünümlü cambazlar var. Köşeyazarı görünümlü bu cambazların herhalde MİT içinde böcekleri var ama doğru bilgi alamıyorlar." 

Baransu Twitter'dan Başbakan'a anında yanıt vermişti. Baransu'nun mesajları şöyleydi: "Sayın Başbakan iki canbaz bir ipte oynamaz, hatırlatayım size. Öyle böcek diyerek olayı sulandırmayın Gerçeği siz de benim gibi biliyorsunuz.  Sayın Başbakan, Emre Uslu I. Koşaner istifa edecek dediğinde de esip gürlemiştiniz. Ne oldu sonra... Hatırlatayım dedim  Sayın Başbakan hatırlatayım. Senin İçişleri bakanına bağlı jandarma beni dinledi Şimdi de evimin ve iş yerimin üzerine bir heron istiyorum.  Sayın Başbakan, bugün anladım ki sizden daha iyi MİT'i biliyorum. MİT arşivlerini MOSSAD'a açmıştı. Böceğe değil Mossad ajanlarına bak.  Bu ülke canbazın kim olduğunu da öğrenecek. Canbazları da. Sayın Başbakan siz de çok iyi bildiklerinizi öğreneceksiniz . Sayın Başbakan ben eli silah tutanlardan korkmadım. Kasımpaşalı Tayyip Erdoğan'dan korkacağımı zannediyorsanız yanılıyorsunuz." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem