Erdoğan'a biyolojik korumalı oto!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Çankaya Köşkü'ndeki MGK toplantısına yeni makam aracı ile geldi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Çankaya Köşkü'ndeki MGK toplantısına yeni makam aracı ile geldi. Erdoğan Mercedes marka makam aracını, Cumhurbaşkanı Gül'ün de kull

Erdoğan'a biyolojik korumalı oto!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Çankaya Köşkü'ndeki MGK toplantısına yeni makam aracı ile geldi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Çankaya Köşkü'ndeki MGK toplantısına yeni makam aracı ile geldi. Erdoğan Mercedes marka makam aracını, Cumhurbaşkanı Gül'ün de kullandığı Bmw 760i Long modelinin bir benzeri ile değiştirdi.

Erdoğan'ın 12 silindirli ve 544 beygir gücündeki 2011 model Bmw 760i Long marka makam aracında, en üst düzeyde güvenlik önlemleri bulunuyor. Özel bir zırh kaplamasına sahip olan makam aracı, aynı zamanda biyolojik silahlara karşı koruma özelliğine de sahip. Araç, bombalı saldırı sonrasında oluşabilecek yangına karşı toz bulutu oluşturup yangını önleyebiliyor. Erdoğan'ın yeni makam aracının zırhsız piyasa satış fiyatının yaklaşık 500 bin lira olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem