Erdoğan yerel seçimde 3 ili istiyor

Daha önce "Diyarbakır'ı istiyorum" sözleriyle gündeme gelen Başbakan Erdoğan, listeye iki ili daha ekledi. Mardin ve Van...Başbakan Erdoğan yerel seçim startına erken başladı. Seçimlere iki yıl kalmasına rağmen işi sıkı tutuyor. Güneydoğu'ya büyük önem ve

Erdoğan yerel seçimde 3 ili istiyor

Daha önce "Diyarbakır'ı istiyorum" sözleriyle gündeme gelen Başbakan Erdoğan, listeye iki ili daha ekledi. Mardin ve Van...

Başbakan Erdoğan yerel seçim startına erken başladı. Seçimlere iki yıl kalmasına rağmen işi sıkı tutuyor. Güneydoğu'ya büyük önem veren AK Parti en büyük rakibi BDP'nin etkinliğini azaltmak için şimdiden kolları sıvadı.

Önceki gün yapılan AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısının basına kapalı bölümün ayrıntıları netleşti.

Toplantının perde arkasını yazdı. Buna göre Diyarbakır Mardin ve Van'ı hedef seçti. Haberde Erdoğan'ın, “Mardin merkez belediye bizde ancak bu yasadan sonra BDP’ nin elindeki Kızıltepe gibi ilçelerin merkeze büyük etkisi olacak. Buraları kaybet ek istemiyorum” dediği iddia ediliyor.

AK Parti’nin elinde olan Van’ın kaybedilmesinde ilçelerin etkisi olduğuna dikkat çeken Erdoğan'ın sözlerine yer verilen haberde, milli, manevi değerlerin işlenmesi kararlaştırıldığı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler