Erdoğan Trabzon'da!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'a geldi. 2011 Avrupa Olimpik Genclik Oyunları için Trabzon havalimanına inen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı burada bir grup vatandaş karşıladı.Erdoğan'ın yanında eşi Emine Erdoğan ve Bakan Hayati Yazıcı geldi.Başbaka

Erdoğan Trabzon'da!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'a geldi. 2011 Avrupa Olimpik Genclik Oyunları için Trabzon havalimanına inen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı burada bir grup vatandaş karşıladı.Erdoğan'ın yanında eşi Emine Erdoğan ve Bakan Hayati Yazıcı geldi.

Başbakan'ı Genclik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Suat Kılıç ve Sadri Şener karşıladı.Başbakan Erdoğan orda kendisini alkışlayan bir grup vatandaşın yanına gelerek:

"Siz bu akşam açılışa gelmiyormusunuz?" diye sordu.Soru sorulan bayan ise:

" Başbakanım siz nereye biz oraya geleceğiz tabi ki!" diye cevap verdi.Erdoğan şuanda havalimanından ayrılarak Trabzon Belediyesine hareket etti.Belediyeden sonra açılışı yapmak için Hüseyin Avni Aker stadyumuna gidecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler