Erdoğan nikah şahidi oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları eski Başkanı Erkan Kandemir'in nikahında şahitlik yaptı.Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte, Erkan Kandemir ve akademisyen Pınar Aksayan'ın Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlene

Erdoğan nikah şahidi oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları eski Başkanı Erkan Kandemir'in nikahında şahitlik yaptı.

Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte, Erkan Kandemir ve akademisyen Pınar Aksayan'ın Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen nikah törenine katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kıydığı nikahta, Başbakan Erdoğan ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu da çiftin şahitleri oldu.

Nikaha Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu da katıldı.

Bu arada, nikahın kıyılmasının ardından Başbakan Erdoğan'ın bugün doğum günü olması nedeniyle gelin ve damat tarafından sürpriz olarak yaptırılan doğum günü pastası da salona getirildi. Başbakan Erdoğan da, kendisi için hazırlanan pastayı kesti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem