Erdoğan kimin hayatını kurtarmış?

Mustafa Denizli, Başbakan Erdoğan ile olan kimsenin bilmediği bir olayı ilk kez canlı yayında anlattı. Denizli'nin utana sıkıla söylediğine göre Erdoğan hayat kurtarmış.Aykırı Sorular'da bu hafta Enver Aysever'in konuğu Mustafa Denizli oldu.Denizli, Çayku

Erdoğan kimin hayatını kurtarmış?

Mustafa Denizli, Başbakan Erdoğan ile olan kimsenin bilmediği bir olayı ilk kez canlı yayında anlattı. Denizli'nin utana sıkıla söylediğine göre Erdoğan hayat kurtarmış.

Aykırı Sorular'da bu hafta Enver Aysever'in konuğu Mustafa Denizli oldu.

Denizli, Çaykur Rizespor'a gitmenin kendi kararı olduğunu; Başbakan Recep Tayyip Erdoğan istediği için değil,Başbakan'a insani borcu olduğu için gittiğini söyledi. Denizli, Çaykur Rizespor'a gitme sebebini, "Başbakan ailemden birinin hayatının kurtulmasına vesile oldu, onun için Çaykur Rizespor'a geçtim" sözleriyle açıkladı.

FUTBOL PAYLAŞIM DEMEKTİR

Denizli, "sosyalist bir takım kuracağım" diyen Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic'e hak verdiğini söyleyerek, "Futbolun özünde ve doğasında sosyalizm vardır. Futbol paylaşım demektir zaten" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem