Erdoğan ile resim çektirdi 700 TL'si gitti!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da yapılan aday tanıtım toplantısının ardından makam aracına binmek üzere Haliç Kongre Merkezi'nden çıktı.PARASINI ÇALDIRDIBu sırada çevrede toplanan bazı vatandaşlar Başbakan Erdoğan'a yoğun ilgi gösterdi. İlgiye k

Erdoğan ile resim çektirdi 700 TL'si gitti!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da yapılan aday tanıtım toplantısının ardından makam aracına binmek üzere Haliç Kongre Merkezi'nden çıktı.

PARASINI ÇALDIRDI

Bu sırada çevrede toplanan bazı vatandaşlar Başbakan Erdoğan'a yoğun ilgi gösterdi. İlgiye kayıtsız kalmayan Erdoğan, makam aracına binmeden kalabalığın arasına giderek hatıra fotoğrafı çektirdi. Ancak bu sırada yoğun ilgiden dolayı zaman zaman izdiham da yaşandı. Bu sırada kalabalık arasında bulunan bir şahıs parasının çalındığını fark etti. Hırsızın kurbanı olan vatandaş 700 TL'sinin çalındığını söyledi.

Öte yandan, Başbakan Erdoğan, vatandaşların yoğun ilgisinden sonra makam aracına binerek buradan

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem