Erdoğan ile Acun gülme krizine girdi

Başbakan Erdoğan'dan Acun Ilıcalı'ya: "Benden çok alkış aldın"Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Erciş'te yapımı tamamlanan afet konutlarının teslim törenine katıldı. Törende Acun Ilıcalı ile Erdoğan arasında komik diyaloglar yaşandı. ACUN ILICALI İLE BAŞBAKA

Erdoğan ile Acun gülme krizine girdi

Başbakan Erdoğan'dan Acun Ilıcalı'ya: "Benden çok alkış aldın"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Erciş'te yapımı tamamlanan afet konutlarının teslim törenine katıldı. Törende Acun Ilıcalı ile Erdoğan arasında komik diyaloglar yaşandı.
 
ACUN ILICALI İLE BAŞBAKAN ERDOĞAN ARASINDA SAMİMİ DİYALOG
 
Başbakan Erdoğan, açılış konuşmasının ardından bölgedeki okulların yapımında emeği geçen iş adamlarına birer plaket verdi. Plaket alanların arasında ünü yapımcı Acun Ilıcalı da vardı. Başbakan Erdoğan Ilıcalı'ya plaketini verirken, aralarında samimi bir diyalog geçti. Ancak ne konuştukları pek anlaşılmadı. Ilıcalı'nın ve Başbakanın bu sohbet sonrası kahkahayla gülmesi ise dikkatlerden kaçmadı.
 
Acun Ilıcalı ve Başbakan Erdoğan'ı kahkalara boğan, ancak ne olduğu anlaşılmayan diyaloğu, Ankara'nın en ÖZEL KALEMİ  açıkladı.
 
"BENDEN ÇOK ALKIŞ ALDIN"
 
Acun Ilıcalı, plaketini almak üzere kürsüye çıkarken depremzedeler tarafından alkış ve tezahüratlar eşliğinde yoğun bir ilgiliyle karşılandı. Başbakan Erdoğan da bu ilgiye karşılık Acun'a "Bak seni ne kadar çok seviyorlar, benden çok alkış aldın" diyerek espri yaptı. Acun da gülerek "Siyasete mi atılsam sayın Başbakanım" dedi ve ikili arasında kahkahalar koptu.
 
Ardından da Acun "Şaka şaka, ekranda daha yapacak çok işim var efendim" diyerek espriye noktayı koydu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem