Erdoğan ikinci kez ameliyat oldu

Başbakanlık'tan herhangi bir açıklama yapılmazken, tamamlayıcı ameliyat olarak gerçekleştirilen operasyon sonrası Erdoğan'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.MİT SORUŞTURMASI ERTELETTİPerşembe günü yapılması planlanan ameliyatın, MİT yöneticilerine ilişkin

Erdoğan ikinci kez ameliyat oldu

Başbakanlık'tan herhangi bir açıklama yapılmazken, tamamlayıcı ameliyat olarak gerçekleştirilen operasyon sonrası Erdoğan'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

MİT SORUŞTURMASI ERTELETTİ

Perşembe günü yapılması planlanan ameliyatın, MİT yöneticilerine ilişkin yaşanan gelişmeler sebebiyle Başbakan Erdoğan tarafından bir gün ertelendiği öğrenildi. Hafta sonunu İstanbul'da geçiren Erdoğan, cuma namazının ardından Dolmabahçe'deki ofisine geçti. Ofisinde 1 saat kalan Başbakan, daha sonra Karacaahmet Mezarlığı'nda anne ve babasının kabirlerini ziyaret etti. Erdoğan, buradan danışmanı Mücahit Aslan ile birlikte Kısıklı'daki konutuna gitti. Gazetecilere Başbakan'ın akşam herhangi bir programının olmadığı ve dışarı çıkmayacağı bilgisi verildi.

İYİLEŞME SÜRECİ

Akşam saatlerinde Kısıklı'daki konutundan sivil bir araçla ayrılan Başbakan Erdoğan, Koşuyolu'ndaki Medipol Hastanesi'ne gitti. Erdoğan, burada daha önceki ameliyatını başarı ile gerçekleştiren Prof. Dr. Dursun Buğra ve ekibi tarafından iyileşme sürecinde tedavisinin devamı olarak ikinci bir ameliyat geçirdi. Başbakan'ın ameliyat sonrası sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ÜÇ GÜNLÜK PROGRAMI İPTAL

Öte yandan Başbakan Erdoğan'ın cumartesi, pazar ve pazartesi gününe kadar olan programları ve pazartesi günü yapılması planlanan Bakanlar Kurulu'nun iptal edildiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler