Erdoğan için araçları o aradı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın iki günlük ziyarette bulunacağı Muğla'da hazırlıklar tamamlandı. Erdoğan için polis ve jandarma geniş güvenlik önlemleri aldı.Başbakan Erdoğan'ın kente gelmesinden önce polis ve jandarma, kent merkeziyle girişlerde geniş g

Erdoğan için araçları o aradı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın iki günlük ziyarette bulunacağı Muğla'da hazırlıklar tamamlandı. Erdoğan için polis ve jandarma geniş güvenlik önlemleri aldı.

Başbakan Erdoğan'ın kente gelmesinden önce polis ve jandarma, kent merkeziyle girişlerde geniş güvenlik önlemleri aldı. Toplu açılış töreni için hazırlanan Cumhuriyet Meydanı'na girişte arama noktaları oluşturuldu, vatandaşların tek tek üzeri arandı. Törene katılan vatandaşlara, Türk ve Ak Parti bayrakları dağıtıldı. Yüksek binaların çatılarına da keskin nişancılar yerleştirildi.

Bu arada Muğla'daki miting meydanına girişte de yoğun güvenlik önlemleri uygulandı. Gazetecilerin fotoğraf makinaları, objektifleri tek tek açıldı. Koruma görevlileri bununla da yetinmeyip makinalarla fotoğraf çektikten sonra gazetecilerin meydana girmesine izin verdi.

Denetim yapan jandarmalar arasında bulunan Astsubay Çavuş komutan görenlerin büyük beğenisini topladı. Ojeleri ve makyajı ile görevini yapan kadın komutan titizlikle kimlik ve araç kontrolünde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem