Erdoğan Cumhurbaşkanı olsun.!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olması halinde, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de başbakanlık koltuğuna oturması gerektiğini söyledi. Özhaseki, hemşehrisi Cumhurbaşkanı Gül'le ilgili 'Sayı

Erdoğan Cumhurbaşkanı olsun.!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olması halinde, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de başbakanlık koltuğuna oturması gerektiğini söyledi. 

Özhaseki, hemşehrisi Cumhurbaşkanı Gül'le ilgili 'Sayın Cumhurbaşkanımızın da, 'Ben Cumhurbaşkanlığı yaptım. Gelip genel başkanlık, başbakanlık, bakanlık yapamam' gibi fikre sahip olması doğru olmaz'" dedi.
 
Eğer, AK parti bu süreçte doğru işler yaparsa bu Türkiye'nin kaderini de etkiler, Ak Parti'nin geleceği de etkiler. Ama tam aksi bir durum olursa AK Parti'nin yerini dolduracak ne bir parti, ne de koalisyon ne yazık ki gözükmüyor" değerlendirmesini yaptı.
 
Türkiye'nin kaderinde en önemli rolleri oynamış Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kesinlikle Cumhurbaşkanlığına adaylığını koyması ve ilk turda seçilmesi gerektiğini savunan Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de Başbakanlık koltuğuna oturmasını istedi.
 
Özhaseki, "Sayın Cumhurbaşkanımız 'Ben cumhurbaşkanlığı yaptım. Gelip genel başkanlık, başbakanlık, bakanlık yapamam' gibi fikre sahip olmasını doğru bulmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem