Erdoğan: Bunun hesabını soracağız

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:Erdoğan konuşmasında halkı selamlayarak başladı. Elaziz seni yürekten selamlıyorum. Bir kısım medya burnunun ucunu göremiyor. Hele hele bu manzarayı hiç akılları almıyor. Bu görüntüler montaj montaj montaj diyorlar. T

Erdoğan: Bunun hesabını soracağız

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Erdoğan konuşmasında halkı selamlayarak başladı. Elaziz seni yürekten selamlıyorum. Bir kısım medya burnunun ucunu göremiyor. Hele hele bu manzarayı hiç akılları almıyor. Bu görüntüler montaj montaj montaj diyorlar. Tekrar soruyorum şu meydanda montaj var mı? Medya size sesleniyorum ha. Şu meydanda montaj var mı? MHP Genel Başkanına CHP Genel Başkanına onların yandaş medyasına açık çağrı yapıyorum.

SÖZ VERİYORUM KÜRSÜYE ÇIKARACAĞIM

Bugün bu mitingden sonra Malatya var buyursunlar. Pazar günü Şanlıurfa'dayım.. Kayseri'ye Konya'ya Ankara'ya İstanbul'a gelsinler davet ediyorum. İzmir'e gelsinler... Söz veriyorum kürsüye çıkaracağım onları. Kürsüden seyretsinler.

İnşallah Elazığ 30 Mart'ta destan yazacak. Çok şükür ki sizler gibi yoldaşlarım var. Erdoğan eski milletvekillerinden Hamza Yanılmaz'a da andı. MHP kaç kez geldi Elazığ'a. Biz hem dünyayı, hem Türkiye'yi dolaşıyoruz. Hem hizmet ediyoruz. Hem de Elazığ'a 16 kez geliyoruz.

CHP VE MHP ŞAŞKINLIK İÇİNDE

Bizim  mitinglerdeki coşkuyu kalabalık karşısında CHP şaşkınlık içinde, MHP yine öyle.

Bu seçimde partim birinci olmazsa bırakır giderim. Peki bunu muhalefet yapabilir mi hayır yapamaz. Türkiye dimdik ayakta. Ak Parti ile ayakta. 30 mart akşamı sadece Türkiye'de değil bütün dünyada mazlumlar gülecek.

 MUHALAFETE BİR PARTİ DAHA KATILDI

Montaj dublaj sizin işiniz. Burada montaj yok, burada başbakan var ve onu bağrına basan halk var. Siz milleti aldattınız. Millet kendisini aldatanlara güvenmiyor.

Şimdi bunlara bir parti daha katıldı. MHP, CHP, Pensilvanya...

ERDOĞAN BİR MARATON KOŞUCUSU

Tayyip Erdoğan, 40 yıldır siyassetin içinde, bir maraton koşucusu.

Türkiye gündemi belirlenen bir ülke değil, gündem belirleyen bir ülke. Siz yılarca Batı karşısında el pençe durdunuz. Onlar talimat verdi. Sizde yerine getirdiniz.

-Sadece Elazığ'a 6 katrilyon yatırım yapıldı.

SİZ ÇETE OLDUNUZ, BUNUN HESABINI SORACAĞIZ

Sizin hocanız başörtüsü için furuat dedi. Yeri geldi alkol de alabilirsiz dedi. Artık mızrak çuvala sığmıyor. Şimdi yurtlarda çocukları kaldırıp bana ve eşime beddua seansları yapıyorlar. Yapmayan çocukları da yurtlardan atılıyorlar. Ben talimat verdim o çocukları yurda alın diye. Bu ülkede bölücülüğe yer yok. Siz bir çete oldunuz. Dolayısıyla bunun hesabını vereceksiniz.

ELAZIĞ'IN PROJELERİ

Şoşor deresiyle ilgili yaşadığınız sorunları biliyorum. O sorun derha çözülecek. Elazığ'a bir hastane ve stadyum inşa edeceğiz. Bu tesis Elazığspor'a yakışan bir stad olacak. Bir eğitim kampüsü kurulacak. Bu belkide Türkiye'de bir ilk olacak. Elazığ'ı hak ettiği hizmetlere kavuşturuyoruz.

GÖRÜNCE GURUR DUYDUM

Elazığ'a yapılmış bölünmüş yolu tam 10 katına çıkardık. Bize gururlanmak yakışmaz ancak. Havaalanından gelirken gurur duydum. Arkadaşlarımla gurur duydum. Eskiden buralar köy gibiydi. O araba yolculuklarının hali neydi öyle.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler