Erdoğan: Bu millete yapılacak en büyük haksızlık budur!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün birileri Türkiye'yi sadece terörle, terör örgütlerinin eylemleriyle, Suriye'den gelen göçmen dalgalarıyla Irak'taki gelişmelerin ülkemize yansımalarıyla öne çıkarmaya çalışıyor" dedi.   Cumhırbaşkanı Erdoğan KOBİ Şurası'nda k

Erdoğan: Bu millete yapılacak en büyük haksızlık budur!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün birileri Türkiye'yi sadece terörle, terör örgütlerinin eylemleriyle, Suriye'den gelen göçmen dalgalarıyla Irak'taki gelişmelerin ülkemize yansımalarıyla öne çıkarmaya çalışıyor" dedi.
 
Cumhırbaşkanı Erdoğan KOBİ Şurası'nda konuştu.
 
İşte Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar;
 
Krizlere rağmen büyüyen bir Türkiye
 
Türkiye 2003 - 2014 yılları arasında yılda ortalama yüzde 5'lik bir büyüme sağladı. Bu büyümenin, 2008 yılından itibaren dünyada çok ciddi bir finans krizi yaşandığı dönemde gerçekleştiğini özellikle hatırlatmak istiyorum. Bu yıl yaşadığımız genel seçime, artan terör olaylarına, 1 Kasım'daki tekrar seçime rağmen 2015 yılının ilk çeyreğinde 2,3 ve ikinci çeyreğinde 3,8'lik büyüme oranlarıyla bu eğilimin devam ettiğini görüyoruz"
 
Yapılanlar bu ülkeye büyük haksızlık
 
Bugün birileri Türkiye'yi sadece terörle, terör örgütlerinin eylemleriyle, Suriye'den gelen göçmen dalgalarıyla Irak'taki gelişmelerin ülkemize yansımalarıyla öne çıkarmaya çalışıyor. Sadece bunlardan ibaret bir Türkiye portresi çizme gayretleri, bu ülkeye ve bu millete yapılacak en büyük haksızlıktır. Amacımız Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirmek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem