Erdoğan Bayburtlular derneği başkanı oldu

  Bayburtlular Derneği Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin olağanüstü Kongresi Trabzon’da bulunan dernek Lokali'nde kalabalık bir katılım eşliğinde gerçekleşti. Kongreye Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Osman Abanoz, Artv

Erdoğan Bayburtlular derneği başkanı oldu

  Bayburtlular Derneği Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin olağanüstü Kongresi Trabzon’da bulunan dernek Lokali'nde kalabalık bir katılım eşliğinde gerçekleşti. Kongreye Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Osman Abanoz, Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi, Of Bayburtlular Derneği Başkanı Âdem Atamer ile çok sayıda üye katıldı.

 Saygı duruşu ve İstiklal marşı okunmasından sonra divan kurulu oluşturuldu. Kongre Divan Başkanlığına Ekrem Akgün, üyeliklere Bahattin Çakan ve Taylan Yıldız getirildi.

 Dilek ve temenniler bölümünde söz kongreye katılan Çaykara-Dernekpazarı Derneği Başkan yardımcısı Osman Abanoz ve Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi’birer konuşma yaptılar

 ABANOZ "İSTANBULA GİDİN”

 Abanoz, Çaykara-Dernekpazarı Derneği adına burada bulunduğunu belirterek, “Çocukluğum   Bayburt’un köylerinde geçtiği  Yeni şekillenecek olan başkan ve yönetimine şudur. İstanbul’a gidin orada çok sayıda zengin Bayburtlular var. Aynı zamanda Trabzon’da da zenginleriniz var. Bu kaynaklara eğer bir proje ile ulaşırsanız mutlaka başarıya ulaşacaksınız. Ben tekrar yeni seçilen yönetimi kutluyor başarılar diliyorum, Bayburtlu hemşerilerimi saygı ile selamlıyorum” dedi.

KÜLEKÇİ" BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLMALIYIZ"

Daha sonra söz alan Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi, “Bayburtlularla aynı kültürü paylaştıklarını belirterek, “Trabzon’da yapılan tüm etkinliklerde birbirimize yardımcı oluyoruz, geçmişte olduğu gibi bundan sonrada yeni seçilen yönetimle diyaloglarımız sürecek hep birlikte çok güzel işler başaracağımıza inanıyor, yeni seçilen başkan ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

 

ERDOĞAN BAŞKAN OLDU

 Yaşar Erdoğan Başkanlığında tek liste ile gidilen seçimde yeni yönetim şu isimlerden oluştu. Yaşar Erdoğan, Yaşar Çalışkan, Faruk Bozkurt, Hicabi Zeybek, Veysel Kenan Gülhan, Haluk Nihat Çalışca, Ergül Tuğrul, Suat Olursun, Necati Kılıç, Saadettin Olcay, Sedat Tenur.

 Seçimden sonra söz alan yeni Başkan Yaşar Erdoğan, Kongreye katılan misafirlere ve dernek üyelerine teşekkür ederek” Bayburtluları en iyi şekilde temsil edeceğiz. Kararlı bir şekilde çalışarak Bayburtlulara hizmet etmek borcumuzdur. Biz asla siyaset yapmayacağız, siyasetle işimiz yok Bütünleştirici ve birleştirici bir yönetim olacağız." dedi.

 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem