Erdoğan: Asker ve polisin vurma yetkisi var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, A Haber'de katıldığı katıldığı canlı yayında güvenlik güçlerinin vurma yetkisinin olup olmadığına ilişkin konuştu. Erdoğan şunları söyledi: "KARARLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ" "Amaçları vatandaşlarımıza korku salmak. Teröristlerin

Erdoğan: Asker ve polisin vurma yetkisi var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, A Haber'de katıldığı katıldığı canlı yayında güvenlik güçlerinin vurma yetkisinin olup olmadığına ilişkin konuştu.

Erdoğan şunları söyledi:

"KARARLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ"

"Amaçları vatandaşlarımıza korku salmak. Teröristlerin ölü rakamları binlerle ifade ediliyor. Aynı şekilde DAEŞ ile ilgili böyle. Bölücü terör örgütüne karşı hem hava hem kara aynı kararlılıkla devam edecek. Sıkıntılarımız olmayacak değil olacak ama kararlı bir şekilde devam edeceğiz.

"ASKER VE POLİS GÖRÜNCE İNDİRİR"

Polisin ve askerin vurma yetkisi vardır. Silahlı bir terörist gördüğü zaman vurur indirir. Böyle bir şey olduğu zaman bu yetkiyi rahatlıkla kullanılabilir. Anında gereği yapılır"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler