Erdoğan: Almanya bunları bize vermezse!

Haber61.net Haber Servisi - Rize'ye Kıbledağı'nda yapılmasını istediği caminin açılışı için gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yurt dışına kaçan Zekeriya Öz ve Celal Kara ile ilgli açıklama yaptı. Haklarında yakalama kararı çıkarılmasından önce Gürc

Erdoğan: Almanya bunları bize vermezse!

Haber61.net Haber Servisi - Rize'ye Kıbledağı'nda yapılmasını istediği caminin açılışı için gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yurt dışına kaçan Zekeriya Öz ve Celal Kara ile ilgli açıklama yaptı.

Haklarında yakalama kararı çıkarılmasından önce Gürcistan'a oradan Ermenistan'a sonrasında ise Almanya'ya kaçan savcı Zekeriya Öz ve Celal Kara hakkında sorulan bir soru üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önce Gürcistan'a sonra Ermenistan'a şimdi Almanya'ya kaçtılar. Bunların arkasında olanları bakıyoruz görüyoruz. Kırmızı bülten çıkardık, görecekler. Eğer Almanya bunları bize vermezse Benim imzamla tek birşey alamazlar" dedi.

Haber - Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem