Erdoğan: 17 Aralık darbe girişimi...

17 Aralık darbe girişimi tamemen çökmüştür diyen Başbakan Erdoğan, geçtiğimiz hafta grup toplantısında ses kayıtlarını yayınlayan Kemal Kılıçdaroğlu'na seslendi.Erdoğan Kılıçdaroğlu'na bu sözlerle çağrı yaptı: "Bugün de arkanızdaki perdeden CHP eski Genel

Erdoğan: 17 Aralık darbe girişimi...

17 Aralık darbe girişimi tamemen çökmüştür diyen Başbakan Erdoğan, geçtiğimiz hafta grup toplantısında ses kayıtlarını yayınlayan Kemal Kılıçdaroğlu'na seslendi.

Erdoğan Kılıçdaroğlu'na bu sözlerle çağrı yaptı: "Bugün de arkanızdaki perdeden CHP eski Genel Başkanı'yla ilgili internete verilen bizim engellediğimiz o görüntüleri de yayınlayın. Madem ahlakı bu kadar ayaklar altına aldınız, bugün de grup salonunda CHP'li belediye başkanlarının rüşvet pazarlıklarını, yamyam itiraflarını ses kayıtlarını da yayınlayın. Patronlarınızın ananaslı, Ugandalı görüntülerini yayınlayın. Hocanızın beddualı görüntülerini yayınlayın, hep birlikte amin deyin."

Gündeme dair açıklamalar yapan Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar;

BEDDUA GÖRÜNTÜLERİNİ YAYINLAYIP HEP BİRLİKTE 'AMİN' DEYİN

Bu yeni yasadan en fazla istifade edecek olan CHP'dir, MHP'dir. Çünkü en fazla kaset saldırısına uğrayan, kayıtlarla en fazla tehdit edilen, dizayn edilen CHP ve MHP'dir. Biz yeni internet düzenlemesiyle sadece çocukları değil, CHP'yi, MHP'yi diğer partileri de alçakça tehdit ve şantaj karşısında koruma altına alıyoruz

Deniz Baykal'ın bizim internetten kaldırdığımız görüntülerini de bugünkü grup toplantısında yayınlayın. Patronlarınızın ananaslı, Ugandalı görüntülerini yayınlayın. Hocanızın beddualı görüntülerini yayınlayın, hep birlikte amin deyin.

411 el kaosa kalktı diyerek milli iradeyi aşağılayanlara, AK Parti'nin kapatılması için her şeyi yapmalarına rağmen biz buradayız. Şimdi o medya koro halinde bize saldırıyor. Hiç endişe etmeyin işte bu medya 30 Mart'ta da gereken cevabı milletten alacak. Son manşeti sandıkta millet atacak.

"17 ARALIK OPERASYONU ÇÖKTÜ"

17 Aralık operasyonu çökmüştür. Saldırı tamamen püskürtüldü. Kısa sürede 4 milyar dolar tekrar Türkiye'ye döndü.

İşte onlar bundan rahatsız. 30 Mart seçimlerine gümbür gümbür giriyoruz.
Şu anda CHP ve MHP'ye gönül veren kardeşlerimiz süreçten rahatsızlar. Tabanları, paralel yapının maşası olan partilerinden rahatsızlar.Bu hafta sonu Sivas'tan yola çıkıyoruz. Aynı gün Yozgat'a geçeceğiz. Pazar günü Afyon ve kütahya mitingleri yapıp halkımızla kucaklaşacağız. Bu darbe girişimini herkese anlatacağız.

Ana kadememiz yoğun şekilde çalışacak ve 30 Mart akşamı milletçe sevineceğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem