Er, askeri gazinoda intihar etti

Siirt'te 22 yaşındaki er İlyas Özsoy, belirlenemeyen bir nedenle vatani görevini yaptığı askeri gazinonun kazan dairesinde tavana astığı iple intihar etti. Özsoy'un ölümü ile ilgili soruşturma başlatılırken, cenazesi memleketi Kırıkkale'ye gönderildi.Kent

Er, askeri gazinoda intihar etti

Siirt'te 22 yaşındaki er İlyas Özsoy, belirlenemeyen bir nedenle vatani görevini yaptığı askeri gazinonun kazan dairesinde tavana astığı iple intihar etti. Özsoy'un ölümü ile ilgili soruşturma başlatılırken, cenazesi memleketi Kırıkkale'ye gönderildi.

Kent merkezinde bulunan Şehit Astsubay Mansur Aydın Kışlası Askeri Gazinosu'nda vatani görevini yapan er İlyas Özsoy, dün akşam saatlerinde belirlenemeyen bir nedenle gazinonun kazan dairesinde tavana astığı iple yaşamına son verdi.

Özsoy'un cenazesi önce otopsi için Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, olayla ile ilgili soruşturma başlatıldı. Er İlyas Özsoy'un cenazesi toprağa verilmek üzere bugün memleketi Kırıkkale'ye gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler