Engin Alan cezaevine geri döndü

Sincan Cezaevinde tutuklu Engin Alan, aldığı bir günlük özel izin ile yoğun bakımda bulunan annesini görmek için dün karayoluyla İstanbul'a gelmişti.GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Dahiliye Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi gören 89 yaşındaki annesi Ayşe Al

Engin Alan cezaevine geri döndü

Sincan Cezaevinde tutuklu Engin Alan, aldığı bir günlük özel izin ile yoğun bakımda bulunan annesini görmek için dün karayoluyla İstanbul'a gelmişti.

GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Dahiliye Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi gören 89 yaşındaki annesi Ayşe Alan'ı ziyaret eden Engin Alan'ın geceyi hastanede geçirdiği belirtildi. Alan'ın avukatı Ayhan Nacak'tan alınan bilgiye göre Alan'ın sabah saatlerinde annesini son bir kez daha ziyaret ettiği ve sonrasında karayoluyla Ankara'ya gittiği öğrenildi. Nacak, Alan'ın izin süresi dolmadan tekrar Sincan Cezaevi'ne giriş yaptığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler