Engelli vatandaşlara çifte bayram

Çöpünüz Altın Olacak kampanyası ile her ay kura çekimiyle çeyrek altın dağıtan İlkadım Belediyesi, eylül ayında altın kazanan 30 talihliye altınlarını Acem Tekkesi'nde düzenlenen programla teslim etti. Altın teslim töreninin ardından eylül ayı 'Çöpünüz Al

Engelli vatandaşlara çifte bayram

Çöpünüz Altın Olacak kampanyası ile her ay kura çekimiyle çeyrek altın dağıtan İlkadım Belediyesi, eylül ayında altın kazanan 30 talihliye altınlarını Acem Tekkesi'nde düzenlenen programla teslim etti. Altın teslim töreninin ardından eylül ayı 'Çöpünüz Altın Olacak Engeller Ortadan Kalkacak' projesinin kura çekilişine geçildi. Engelli Kadınlar Derneği Başkanı Selma Gündoğdu, Engelli Kadınlar Derneği Başkan Yardımcısı Serap Dilek ve Sakatlar Derneği Halkla İlişkiler Müdürü Selahattin Asan'ın yaptığı kura çekilişi sonrası akülü arabanın sahipleri Recep Bahar ve Muradiye Kayaoğlu oldu. Halka geri dönüşüm bilincini Çöpünüz Altın Olacak kampanyası ile kazandıran İlkadım Belediyesi, Çöpünüz Altın Olacak Engeller Ortadan Kalkacak projesi ile iki engelli vatandaşı daha sevindirdi. Bugüne kadar engelli vatandaşın yüzünü güldüren İlkadım Belediyesi, her ay ücretsiz olarak akülü araba vermeye devam edeceği öğrenildi.

Acem Tekkesi'nde kura çekilişi sonrasında. Recep Bahar ve Muradiye Kayaoğlu'nun ikamet ettiği adrese giden İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Burhan Taş ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü çalışanları akülü aracı sahiplerine teslim etti. Akülü aracı görevlilerden teslim alan Bahar ve Kayaoğlu ailesi, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a teşekkür etti.

Her ay engelli bir vatandaşa proje kapsamında umut olmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Yardımcısı Burhan Taş, "Çöpünüz Altın Olacak, Engeller Ortadan Kalkacak kampanyası ile maddi durumu yetersiz, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara her ay kura sonucu verilen olan akülü araçlarını evlerine giderek teslim ediyoruz. Bu projemiz sayesinde her ay bir engelli kardeşimizi sevindiriyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler