En erken O geldi!

 MHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Osman Abanoz, oyunu kullanmak için saat 07:45 sularında Meydan’da bulunan Yavuz Selim İlköğretim okulunda geldi. 1167 nolu sandığın bulunduğu 2’nci kata çıkan Abanoz, sırada bulunan vatandaşlar ve sandık görevlileri il

En erken O geldi!
 
MHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Osman Abanoz, oyunu kullanmak için saat 07:45 sularında Meydan’da bulunan Yavuz Selim İlköğretim okulunda geldi. 1167 nolu sandığın bulunduğu 2’nci kata çıkan Abanoz, sırada bulunan vatandaşlar ve sandık görevlileri ile tek tek tokalaşarak oy kullanma sırasına girdi. Sıra kendisine geldiğinde oy pusulalarını alıp oylarını zarfladıktan sonra sandık başına gelerek” Hepimiz için hayırlı olsun ”diyerek oyunu kullandı.
 
Abanoz, oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada,”tercihlerin önce Ortahisar, sonra tüm Trabzon ve Türkiye için hayırlı olmasını diliyorum. Kim daha iyi hizmet verebilecekse Rabbim bu görevi ona nasip etsin diyorum. 125 gündür Ortahisar’ımızın birçok yerine ulaşmaya çalıştım. Bana ve ekibimize gösterilen ilgiden dolayı tüm seçmenlerimize minnettarım. Ortahisar halkının sağduyusuna güvenimiz tamdır. Halkımızın vereceği karar en güzel karar olacaktır.
 
Benimle gece gündüz çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah akıbetimizi hayırlı etsin,”dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler