En anlamlı öğretmenler günü

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Yönetimi, öğretmenler günü dolayısıyla Merkez Düzyurt Köyü İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek öğretmenlere hediye takdim ettiler. Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz yönetim kuruluyla birlikte okula giderek öğretmenlere çeşitli h

En anlamlı öğretmenler günü

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Yönetimi, öğretmenler günü dolayısıyla Merkez Düzyurt Köyü İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek öğretmenlere hediye takdim ettiler. Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz yönetim kuruluyla birlikte okula giderek öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim ettiler. Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz, Atatürk’e baş öğretmenlik unvanının verildiği 24 Kasım’ın öğretmenler günü olarak kutlandığını belirterek, “çok kutsal mesleği icra eden ve geleceğin güvencesi olan çocuklarımızın yetiştirilmesinde büyük emeği bulunan öğretmenler, bedeli hiçbir şeyle ölçülmeyecek kadar saygın insanlardır. Ülkemizin bugünü olduğu kadar geleceğini de ilgilendiren eğitim; sistemiyle, anlayışıyla, yönetimleriyle, kadrosuyla, okullarıyla ve tüm aşamalarıyla başarıyı yakalayacaktır” dedi. Okul Müdürü Ömer Faruk Bektaş, AK Parti Merkez İlçe Yönetimi’ne ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, yönetim kurulu da öğretmenlerle sohbet etti ve öğretmenler gününü kutladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem