Emrah Bodrum'daki evini aşevine çevirecek

Şarkıcı ve oyuncu Emrah, kendisi İstanbul’da olduğu sırada Bodrum Bitez’deki villalarında eşi Sibel Kirer ve ailesine bıçakla ve sopayla saldıran komşularından intikam almak için ilginç bir yol seçmişti. Olaydan hemen sonra Bodrum’a gelerek eşi ve ailesiy

Emrah Bodrum'daki evini aşevine çevirecek

Şarkıcı ve oyuncu Emrah, kendisi İstanbul’da olduğu sırada Bodrum Bitez’deki villalarında eşi Sibel Kirer ve ailesine bıçakla ve sopayla saldıran komşularından intikam almak için ilginç bir yol seçmişti.

Olaydan hemen sonra Bodrum’a gelerek eşi ve ailesiyle savcılığa ifade veren Emrah, villalarda kiralık oturan komşularıyla yaşadığı problemden kurtulmak için siteyi satın almaya karar verdi.

KOMŞULARINDAN KURTULMANIN YOLUNU BULDU

Emrah ve Dede, ortalama değeri 250 bin dolar (700 bin lira) olan Bitez'deki 26 villayı almak için gayrimenkul danışmanlarıyla irtibata geçti.

Ailesinin bir daha böyle bir olay yaşamaması için yaklaşık 6.5 milyon dolarlık (18 milyon lira) bir çözüm bulan Emrah, hem intikam alıp hem de gayrimenkul yatırımlarını çoğaltmış olacak. Villa satışlarında problem yaşanmasını istemeyen şarkıcının, gayrimenkul danışmanlarına, "Maliyeti ne olursa olsun villaları satın alın" diyerek kesin talimat verdiği öğrenildi.

EVİNİ AŞEVİ YAPACAK

Emrah’ın villaları satın aldığı takdirde eşi ve ailesine sopayla saldıran komşuları villalardan çıkaracağı konuşuluyordu. Emrah'ın son olarak, evini “aşevi” yapmaya karar verdiği ortaya çıktı.

MÜLTECİLERE YEMEK DAĞITACAK

Emrah, kış aylarında evine ve bahçesine masalar koyacak, burada ağırlayacağı Suriyeli mültecilere yemek dağıtacak.

Şarkıcının aşevi projesine, iki işadamı arkadaşı da maddi destekte bulunacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem