EMO Trabzon Şubesine yeni aday

Elektrik Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi’nin önümüzdeki günlerde yapılacak olan Genel Kurulu öncesinde Elektrik Elektronik Mühendisi ve Akademisyen Prof. Dr. İsmail Hakkı Çavdar başkanlığa adaylığını açıkladı.   Tek kişinin yönetebileceği bir yönetim ku

EMO Trabzon Şubesine yeni aday
Elektrik Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi’nin önümüzdeki günlerde yapılacak olan Genel Kurulu öncesinde Elektrik Elektronik Mühendisi ve Akademisyen Prof. Dr. İsmail Hakkı Çavdar başkanlığa adaylığını açıkladı.

Tek kişinin yönetebileceği bir yönetim kurulu aday listesi değil, odayı yönetebilecek ve meslektaşlarını temsil edebilecek bir ekip ortaya çıkması yönünde ciddi bir çalışmalar yaptıklarını belirten Prof. Dr. Çavdar, çalışmalar kapsamında ‘DOĞAL OLUŞUM GRUBU’ adı altında kurdukları grup ile seçimlere hazırlandıklarını ifade etti.

Kadir Başat Çolak, Ahmet Şükrü Özdemir, Oktay Gül, Mahir Can, Ali Osman Kalyoncu ve Yiğit Kahveci’den oluşan ve genel kurul gününe kadar yapılanmaya devam edecek olan bir yönetim Kurulu Listesi oluşturduklarını sözlerine ekleyen Başkan Adayı Çavdar, “Ferdi olmaktan her yerde büyük gurur duyduğumuz güçlü ülkemizin ana felsefesine yürekten bağlı, milli ve manevi değerlerine sahip, ülkemizin daha büyük hedeflere ulaşma yolunda üstümüze düşecek her türlü katkı ve hizmeti vermeye hazır, icraatçı, birikmiş sorunları çözmeye odaklı ve gönüllük esasına göre oluşan, tamamen mesleki değerleri esas alan bir ekip ile EMO Trabzon Şube Yönetim Kurulu seçimlerine adaylığımızı açıkladık.” şeklinde konuştu.


"İKİ VAZGEÇİLMEZ UNSURUMUZ VAR"

Prof. Dr. Çavdar, iki önemli unsur üzerinde durduklarını ifade ederek, “Ülke ve üye yararına olan her düşünce, fikir, proje, iş, bilirkişilik, yeni teknik oluşumlar, iş sahaları, iş tanımlamaları, eğitimler, toplum bilgilendirmeleri, SMM açılımları, teknik ve sosyal etkinlikler vb. nin hayata geçirilmesinde yönetim olarak tam destek olunacaktır. Bizim iki vazgeçilmez unsurumuz vardır: Ülke için yararlı çalışmalar yapmak ve üye refahını artırmak. Aslında bu iki unsur birbirine bağlı, ülke yararına çalışmak zaten toplum refahını dolayısıyla üye refahını artırır. Ülke ve üye yararına olmayan herhangi bir düşünce veya uygulama bizim yönetimimizde hayat bulamaz” dedi.

25 ÖNEMLİ PROJE

Üyelerin geniş bir kitlesinin sesine kulak vererek hazırladıkları çalışma paketini açıkladıklarını ve özetle 25 madde üzerinde yoğunlaştıklarını dile getiren Prof. Dr. İsmail Hakkı Çavdar, “yapacağımız çalışmalardan bazıları; üyelik hissiyatını güçlendirme, şeffaf ve adil yönetim anlayışı, EMO üniversite ve sanayi ilişkilerinin geliştirilmesi, ortak proje olanaklarının oluşturulması, odaya gelir getirebilecek ve bölgeye hizmet edebilecek yatırımların alt yapılarının oluşturulması, SMM düzenlemeleri ve yeni iş olanaklarının incelenmesi, eğitim programlarının zenginleştirilmesi, işsiz ve genç üyelerimize iş olanaklarının yaratılması, toplumla bütünleşme ve bilgilendirme çalışmaları, Trabzon EMO yayın organların güçlendirilmesi, üyelerimizle teknik ve sosyal faaliyetlerini artırılarak bağımızın güçlendirilmesi, maaş politikalarımızın geliştirilmesi ve üye refahını artırılması ve şube ofis ve mekânının daha uygun hale getirilmesi olarak sıraladık. En önemli icraatımız ise verdiğimiz sözlerin arkasında duracağımız olacaktır” ifadelerini kullandı. 


Başkan Adayı Prof. Dr. Çavdar son olarak “Camiamızı bütünleştirici olma, hizmet ve katkı verme amacıyla çıktığımız bu anlamlı yarışta, her türlü sonucun üyelerimize, camiamıza ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz” temennisinde bulundu.

YÖNETİM KURULUNDAKİ İSİMLER

İsmail Hakkı ÇAVDAR: Akademisyen, Prof. Dr

Kadir Başat ÇOLAK: Elektronik imalat sektörü, işveren

Ahmet Şükrü ÖZDEMİR: Serbest mühendis, işveren

Oktay GÜL: Enerji yatırımcısı, medya sektörü, işveren

Mahir CAN; Serbest mühendis, enerji sektörü

Ali Osman KALYONCU: Enerji sektörü, işveren

Yiğit KAHVECİ: SMM, Serbest mühendis

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem