Emniyet'ten polislere uyarı! Dikkatli olun

Gaziantep EmniyetMüdürlüğü, Şanlıurfa ve Diyarbakır’da polislere yönelik yapılan saldırıların ardından, personelleri çelik yelekle görev yapmaları, şüpheli görülen şahıs, araç ve paketlere karşı dikkatli ve duyarlı olmaları konularında uyardı. Son günlerd

Emniyet'ten polislere uyarı! Dikkatli olun

Gaziantep EmniyetMüdürlüğü, Şanlıurfa ve Diyarbakır’da polislere yönelik yapılan saldırıların ardından, personelleri çelik yelekle görev yapmaları, şüpheli görülen şahıs, araç ve paketlere karşı dikkatli ve duyarlı olmaları konularında uyardı.
 
Son günlerde Şanlıurfa ve Diyarbakır’da yaşanan olaylar sonrası güvenlik güçleri alarm durumuna geçti. Gaziantep'te de benzer saldırıların olma ihtimaline karşı güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldığı, polislere telsiz anonsları ile sık sık uyarılar verildiği görüldü.
 
Telsizden geçen anonsta, çevre koruma görevlileri, sabit görev yapan istasyonlar, mutlak suretle çelik yelek giymeleri, ayrınca yakınlarında bulunan şüpheli araç ve paket vb. konularda duyarlı olacakları uyarısı yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler