Emniyetten 'Hadise'li operasyon

İzmir'de düzenlenen operasyonda, yasadışı yollardan yurda sokulduktan sonra sahte bandrol yapıştırılarak piyasaya sürülmeye çalışılan 20 bin şişe viski ve votka ele geçirildi. Operasyon, polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.Kente gümrük ka

Emniyetten 'Hadise'li operasyon

İzmir'de düzenlenen operasyonda, yasadışı yollardan yurda sokulduktan sonra sahte bandrol yapıştırılarak piyasaya sürülmeye çalışılan 20 bin şişe viski ve votka ele geçirildi. Operasyon, polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kente gümrük kaçakçılığı yapılarak içki sokulduğu bilgisi üzerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı. Ekiplerin araştırmalarının ardından kimliği belirlenen C.K., takibe alındı. C.K.’nin Selçuk ilçesinde kullandığı deponun tespit edilmesiyle de operasyona başlandı. Baskın yapılan depoda, 20 bin şişe viski ve vokta ele geçirildi. İçkilerin yasadışı yollardan gümrük kaçağı olarak yurda sokulduğu, üzerlerine sahte bandroller yapıştırıldıktan sonra ise otellere pazarlanmaya çalışıldığı saptandı. Operasyon, polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülenirken, zanlı C.K., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

GÖRÜNTÜNÜN ALTINDA HADİSE'NİN SESİ
Öte yandan Emniyet müdürlüğününü dağıttığı görüntüsüne, Hadise'nin Eurovision'da Türkiye'yi temsil ettiği 'Stir me Up' şarkısının kolajlanması ise dikkati çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem