Emniyetten dönüş için uyarı mesajı

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı, bayram dönüşü vatandaşları trafik kazalarına karşı SMS ile uyardı.Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte tüm uyarılara rağmen yaşanan trafik kazalarında 120 kişi ölürken, 685 kişi de yaralandı.

Emniyetten dönüş için uyarı mesajı

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı, bayram dönüşü vatandaşları trafik kazalarına karşı SMS ile uyardı.

Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte tüm uyarılara rağmen yaşanan trafik kazalarında 120 kişi ölürken, 685 kişi de yaralandı. Emniyet Genel Müdürlüğü bayram tatiline çıkan kişilerin özellikle bugün dönüş yolunda olmasından dolayı ölü ve yaralı sayısının artmaması için vatandaşları SMS ile uyardı. Emniyet vatandaşlara gönderdiği SMS'de, "Gideceğiniz yere erken ulaşmaya çalışmak, hiç ulaşamama riski almak demektir. Can güvenliğiniz için yasal hız limitlerini aşmayın" uyarısı yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler